Hej! Mitt namn är

Elina Nilsson

Med rötter i entreprenörskap, företagande och marknadsföring brinner jag för allt som rör utvecklingen av varumärke! 

Jag har arbetat mot flera olika brancher, allt från inredningsdesign, till agrikultur på global marknad. 

Varumärke handlar om att bygga relationer och växa

Jag ser varumärke överallt. Då menar jag inte storbolagens klassiska slogans såsom ”Just do it” eller ”I’m Lovin’ it”, utan de varumärke vi interagerar med varje dag. Den lokala mataffären, bilverkstaden och kvarterskrogen. Varje bolag bär på en egen historia och vägleds av unika värderingar och mål. Det är det som utgör varje företags identitet. Därför brinner jag också för att hjälpa Dig lyfta ditt varumärke och din identitet. 

Kolla in mitt utbud av tjänster och se vilken lösning som passar dig bäst! Har du några frågor så bara hör av dig! Jag är stationerad i södra Sverige, men ser alla möjligheter för digitala lösningar så att jag kan hjälpa även dig som bor i andra delar av landet!

Vem är jag?

Redan i tidig ålder började jag extrajobba hos entreprenörer, vilket startade ett intresse för företagsamhet och tillväxt. sedan dess har jag mött flera olika branscher, engagerat mig lokalt och skapat relationer globalt. Efter min universitetsutbildning i business management och digital marknadsföring i England, arbetade jag som marknadschef i tre år. Då inom svensk industri och export. Nu driver jag Identiteit med målet att hjälpa Sveriges småföretagare att bygga varumärke.