Mina Tjänster

Jag vill se dig växa. 

Därför har jag förberett några alternativ som jag tror kan hjälpa dig, men jag sätter gärna ihop ett skräddarsytt upplägg åt dig. Kontakta mig för en offert eller ett förutsättningslöst möte. 

NYHETER!

Crash Course

Behöver du en halvdags bootcamp i hur du som företagare bygger varumärke på sociala medier? 

Glada nyheter! Jag släpper nu biljetterna till min första Crash Course! 

En halvdagsutbildning i hur du sätter en strategi för ditt företags närvaro på sociala medier och verktygen för att effektivisera arbetet. Vill du läsa mer om halvdagsutbildningen och anmäla dig, klicka dig vidare nedan. 

Crash Course I Sociala Medier

Din externa marknadsavdelning

Jag förutsätter att marknadsföringsarbetet inte är din huvudverksamhet. Likväl är den en väsentlig del av företagets tillväxt och etablering på marknaden. Därför har jag förenat mina två passioner, entreprenörskap och varumärkesbyggande marknadsföring. På så vis hjälper jag företagare bygga varumärke på sociala medier. Se mig som din externa marknadsavdelning. 

Jag hjälper företag bygga varumärke på sociala medier

Mitt fokus är att underlätta sociala medier för dig. Därför erbjuder jag ett brett urval av tjänster, skräddarsydda efter dina behov. Här ser du några utav mina kompetenser inom digital marknadsföring. Önskar du avlastning eller hjälp med något inom dessa ramar ställer jag gärna upp! 

Fyll i kontaktformuläret längre ner, eller kontakta mig på mail@identiteit.se med din förfrågan! 

Content Marketing, eller innehållsmarknadsföring, är den marknadsföring i sociala medier som tillför mervärde till målgruppen. Genom till exempel informativa och utbildande texter, värdeskapande tips och korta klipp. 

Här ligger mina största styrkor. Jag kan hjälpa dig sätta en strategi för ert innehåll i sociala medier, hjälpa till med content writing (skrivande av texter) och dylikt. 

Varumärket är mer än bara logga och färgkod. Varumärket är det som kännetecknar dig och det rykte som föregår dig oavsett hur stor eller liten din verksamhet är. 

Jag kan hjälpa dig ta fram en strategi för hur du arbetar med och stärker ditt varumärke med hjälp av sociala medier. 

Tiden är förbi då det räckte att finnas på sociala medier. Idag måste du tillföra ett värde, engagera och kommunicera med din målgrupp. 

Jag hjälper dig få struktur på dina sociala medier. Och sätter en plan för hur du kan använda sociala medier till att uppnå mål och syfte med kanalerna. Jag kan också ge dig utbildning och träning i de olika verktygen och funktionerna. 

Behöver du hjälp att ta fram texter för inlägg i sociala medier, nyhetsbrev, hemsidor, curated content, pressmeddelande eller dylikt kan jag bistå. Jag har bred erfarenhet av olika format och en god vana av att skriva på både svenska och engelska. 

Jag tog min universitetsexamen i England och har därför en väletablerad förståelse för det engelska språket. 

Tack för samarbetet

I mitt portfolio finns bland annat...

Kontakta Mig